1. Πληρωμή με τη μέθοδο της αντικαταβολής κατά την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας .

Εξοφλείστε την παραγγελία σας κατά την παράδοση της, στο χώρο σας. Η μέθοδος της αντικαταβολής ισχύει για όλη την Ελλάδα και για ποσά έως 200,00€ με μετρητά. Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις οι συναλλαγές που ξεπερνούν την αξία των 200,00€ για πώληση αγαθών ή παροχή υπηρεσιών πρέπει να γίνονται αποκλειστικά με τη χρήση μέσων πληρωμής με κάρτα ή άλλου ηλεκτρονικού μέσου πληρωμής. Επιλέον χρέωση για αντικαταβολή 2€.

2. Τραπεζική κατάθεση

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε να καταχωρείτε ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμο ή τον αριθμό παραγγελίας σας.

Τραπεζικός λογαριασμός ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ:
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΠΑΠΑΜΙΧΑΛΗ ΜΑΡΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 
ΙΒΑΝ: GR4301106980000069800374436

3. Πληρωμή με Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα μέσω του ασφαλούς συστήματος πληρωμών Stripe

Με την υπηρεσία Stripe Payments πληρώνετε εύκολα και γρήγορα με όλες τις πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες Visa, Mastercard και Maestro (εξαιρούνται οι American Express και οι Diners Club).

4. Κόστος Μεταφορικών

Το συνολικό κόστος για τα μεταφορικά ανέρχεται στα 5€ ανεξαρτήτως περιοχή αποστολής. Δωρεάν αποστολή με αγορές άνω των 50€ σε όλη την Ελλάδα και μέχρι 2 κιλά.

Όλες οι παραγγελίες διεκπεραιώνονται εντός 1-3 εργάσιμων ημερών και αποστέλλονται στην εκάστοτε μεταφορική. Διεκπεραίωση, αποστολή και παράδοση παραγγελιών δεν γίνονται τα Σαββατοκύριακα ή τις επίσημες αργίες. Καθυστερήσεις που δεν εξαρτώνονται από την εταιρεία ενδέχεται να υπάρξουν.
Αν απουσιάζετε την ώρα της παράδοσης, ο διανομέας θα αφήσει σημείωμα με τα στοιχεία επικοινωνίας της εταιρίας ταχυμεταφορών, ώστε να κανονίσετε να περάσει ξανά σε κάποια ώρα που θα σας εξυπηρετεί καλύτερα. Ο διανομέας επιχειρεί συνολικά 1 ή 2 φορές να παραδόσει στην διεύθυνση σας. Σε περίπτωση επιστροφής της παραγγελίας σας στην εταιρεία μας λόγω μη παραλαβής του δέματος από εσάς, η αποστολή μπορεί να ξανασταλλεί με δική σας επιβάρυνση.

5. Παραλαβή παραγγελίας απο Σημείο Παράδοσης

Για την παραλαβή της παραγγελίας από το Σημείο Παράδοσης του ηλεκτρονικού καταστήματος στον Πειραιά στην οδό Νοταρά 73 στον ημιώροφο.

Οι πελάτες που επιθυμούν αυτού του είδους την συναλλαγή δίχως κόστος μεταφορικών & αντικαταβολών θα πρέπει να κάνουν την παραγγελία τους στο eshop ή τηλεφωνικά στο 2103005327 και να προβούν σε εξόφληση με κάποιον από τους ακολούθους τρόπους :

  1. ΜΕΤΡΗΤΑ κατά την παραλαβή του πακέτου σας.
  2. ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΗ Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας. Η πληρωμή γίνεται μέσω του συστήματος Stripe με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα (Visa, Mastercard, Apple Pay, Google Pay). Η χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας γίνεται με την επιτυχή ολοκλήρωση της παραγγελιάς σας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα dropsofbeauty.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής σας κάρτας και όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας. Είναι σημαντικό να αναφέρετε απαραιτήτως ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και μια έγκυρη διεύθυνση e-mail. Σε περίπτωση που η πιστωτική σας κάρτα δεν εγκριθεί από την τράπεζα σας, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία σας.
  3. ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΗ Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Καταθέτετε το χρηματικό ποσό στους παρακάτω διαθέσιμους λογαριασμούς την ημέρα που πραγματοποιήσατε την παραγγελία Προσοχή: Αν δεν λάβουμε την πληρωμή σας μέσα σε 4 εργάσιμες μέρες, η παραγγελία σας ακυρώνεται αυτόματα .Αφού κάνετε την κατάθεση θα χρειαστεί να στείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης είτε με email στο info@dropsofbeauty.gr είτε να ενημερώσετε τηλεφωνικά την εξυπηρέτηση πελατών στο  2103005327   ώστε η παραγγελία σας να τεθεί υπό επεξεργασία.Η εκτέλεση και παράδοση της παραγγελίας σας εξαρτάται από την ημερομηνία επιβεβαίωσης της συναλλαγής σας